OVO JE TAJNA ZDRAVLJA POZNATIH: Evo šta se nalazi u sokovima zvezda, ovako održavaju savršenu liniju!
Sokovi, Foto: Profimedia

sasomange.rs

OVO JE TAJNA ZDRAVLJA POZNATIH: Evo šta se nalazi u sokovima zvezda, ovako održavaju savršenu liniju!

Saznajte kako i vi možete usvojiti zdrave navike zvezda!

Objavljeno:

Otkrijte šta poznate zvezde piju da bi održale savršenu liniju i besprekorno zdravlje! U našem najnovijem blog postu, delimo tajne napitke poznatih ličnosti, njihove omiljene sastojke i jednostavne recepte koje možete pripremiti kod kuće. Saznajte kako i vi možete usvojiti zdrave navike zvezda!

Kako Jessica Alba, Venus Williams, Blake Lively i druge zvezde uspevaju da izgledaju tako sjajno? Otkrivamo tajne njihovih omiljenih sokova koji im pomažu da održe vitalnost i zdravlje.

Jessica Alba

Jessica Alba
Jessica Albafoto: Promo

Glumica i ambasadorka brenda ZICO Coconut Water otkriva da njena porodica obožava smoothie koji pravi od čokoladnog kokosovog vode, bademovog putera i banane. Takođe, otkrila je da često prelije gotov smoothie preko leda (umesto da ga blenda zajedno) kako bi izbegla razvodnjavanje. Za doručak, njena omiljena kreacija je malo manje slatka, ali podjednako jednostavna - obična kokosova voda, banana i prah matche.

Sa ovim zdravim i ukusnim receptima, lako možete započeti svoj dan na pravi način, baš kao i vaša omiljena holivudska zvezda!

Kylie Jenner

Kylie Jenner
Kylie Jennerfoto: Promo

Iako Jenner priznaje da nije "majstor u pravljenju sokova," rijaliti zvezda je ipak odlučila da eksperimentiše i podeli svoja otkrića na Snapchatu. Za svoj sok, Jenner je izabrala spanać, kelj, ananas, zamrznute borovnice, jagode i "malo" soka od narandže. Krajnji rezultat? "Nije loše, ljudi," rekla je.

Uz ovaj jednostavan i zdrav recept, možete uneti osvežavajuće vitamine i minerale u svoj dan, baš kao i popularna rijaliti zvezda!

Blake Lively

Blake Lively
Blake Livelyfoto: Promo

Blake kaže da je u duši ljubitelj hrane iz južnih krajeva, ali ovaj napitak joj je pomogao da pronađe ravnotežu u ishrani. “Povrće u svom najčistijem obliku je osvežavajuće, dok slatke note voća i mente čine napitak osvežavajućim i neodoljivim. Sada mogu da unosim povrće na najefikasniji način i osećam se ponosno zbog toga. I zaista, ovaj napitak ublažava osećaj krivice kad uživam u sladoledu,” objašnjava Lively.

Venus Williams

Venus Williams
Venus Williamsfoto: Promo

Teniska zvezda, napisala je na Tviteru da svaki dan započinje sa nekim zelenim napitkom. Sok od narandže u ovom napitku baziranom na kelju čini ga slađim i pristupačnijim od drugih zelenih varijanti, a količine sastojaka se lako mogu prilagoditi vašem ukusu. "Kada bih mogla da živim samo na zelenim sokovima, bila bih izuzetno srećna - pa, i slatkišima, naravno," rekla je Williams novinarima na fitnes konferenciji u Santa Monici.

Jamie Oliver

Jamie Oliver
Jamie Oliverfoto: Promo

Jamie voli da koristi zamrznuto voće u svojim smoothiejima. (Ovaj recept je iz njegove knjige "Jamie’s Ministry of Food.") "Voće je ubrano u pravom trenutku, kada je najbolje, i nije prisiljeno da raste van sezone," kaže on. A budimo iskreni, ako imate kesice sa voćem u zamrzivaču, verovatnije je da ćete brzo napraviti zdravi napitak. Oliver takođe dodaje ovas i orašaste plodove, koje opisuje kao sastojke koji "usporavaju apsorpciju šećera iz voća u krvotok, pružajući vam više energije tokom dužeg vremenskog perioda."

Ako želite da pravite iste ili slične sokove kao pomenute poznate ličnosti, posetite sajt kao što je Iskustva&Preporuke gde možete uporediti cene sokovnika različitih ponuđača i pročitati recenzije korisnika, kako biste pronašli najbolji model za vaše potrebe.

Bonus video:

00:50

ČEKAJU NAS KLIMATSKI ŠOKOVI! Doktorka detaljno o ponašanju organizma usled promene vremena: Uzroci glavobolje, nesanice i bolova!

(Espreso/Sasomange.rs/Danilo Popović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.